Hé hallo!

Zijn we weer! Inmiddels iets minder fris dan een paar dagen geleden, maarja het is dan ook al donderdag. Gisteren maakten jullie met jullie brakke hoofdjes jullie eerste meters door de binnenstad van Nijmegen. Naar verluid wist docent J. dit jaar wel keurig binnen de tijdsnormen te blijven, maar was zijn onophoudelijke stroom informatie over Nijmegen er niet minder interessant door. In Café Camelot stopten jullie moe maar voldaan overheerlijke kroketjes in jullie hoofden, waarna het tijd was voor een bloedstollende pot voetbal tegen de docenten. Hoewel die uiteindelijk wonnen, wist kindje ? er uiteindelijk met de beker vandoor te gaan.

Met fris gewassen haartjes en al even frisgroene shirts verzamelden jullie ’s avonds bij Café Van Ouds voor de immer gezellige muziekbingo. De kroegentocht werd daarna vervolgd langs Café Daen, Van Rhijn en Dollars. Met het zweet op de ruggetjes en blaftyfus in de stembandjes belandden we, samen met ons aller opblaashondje T. in de Fuik, waar we ’s ochtends vroeg wederom met het personeel mee de tent afsloten. Mama I. maakte een vlog met een straatsteen en mama L. slikte een GSV-sticker door (hoe dan).

We hopen dat jullie vanochtend lekker gebeld hebben met het thuisfront vanaf het Waaleilandje. Wij genoten op onze beurt van jullie ‘Guus van Foxlane’-imitaties. Vanavond pilzen (of wateren, net wat je wil) we af bij de BBQ bij Café Piecken om daarna gezamelijk de week uit te zingen met een nu al legendarische cantus. Ben jij ook zo benieuwd wie ‘m gaan leiden?

Tot vanavond! Zet je feestneus op!

Groeton,

De IC.

KLIKLAKLASSEMENTIIEE!

Jajaja de punteninflatie gaat lekker vandaag. Zelfs IC-lid B. kreeg het voor elkaar om een aanzienlijk aantal pluspunten uit te delen. Vloggen met straatstenen werd enorm gewaardeerd, alsmede ‘gezelligheid’  in De Fuik. (laten we het netjes houden ahum ahum). Houd de IC vanavond goed in de gaten, want misschien zijn er nog wel enorme puntenklapperrrrrrrs te maken!!1!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *