Lieve kinders en mentoren,

Nou, dat was dag 1 dan. We begonnen met z’n allen in Café Camelot, alwaar jullie na lang wachten elkaar eindelijk recht in de ogen aan konden kijken. Het avondeten nuttigden jullie bij de mentoren thuis. Na een representatief onderzoek van de IC bleek dat jullie vrijwel allemaal friet gingen eten. Dat horen we uiteraard graag, want feesten met een matige bodem is niet te doen.

Met de eerste halve leo’s achter de kiezen, hesen jullie je in jullie fabeltastische verkleedoutfits, om in Café Thomtom te komen pubquizen. Na een welkomstwoord van doctor F. en een fabuleuze pubquiz onder de bezielende leiding van IC-leden D. en S. werd de tap (en de waterkraan, zo u wilt) opengegooid en werden de heupjes losgewiegd. De oh zo herkenbare gitaarklanken van Zanger Kafke zorgden voor een ongekend groot feestgedruis dat nog lang voort zou duren. 10 Pluspunten voor alle groepjes! Speciale aandacht was er voor de dansmoves van mama L. Met haar uitvoering van ‘Hoe het danst’, met bijbehorende choreografie, wist zij 20 punten in de wacht te slepen. De prijs voor beste outfit én de winst van de pubquiz werden eveneens door het groepje van mama L. binnengesleept. Helaas zakten ze toch wat in de ranking door het ontkennen van hiërarchie. (-50) IC-lid W. wil graag nog wel vermelden dat de dubieuze sterren op de outfits van groepje 2 ook een eervolle vermelding verdienen. (+50)

De bezemwagen werd vannacht voortgedreven door groepje 1. Zij rolden als laatste de Thomtom uit, maar ze zaten er vanochtend keurig gewassen en gekamd bij. Tevens wil de IC nog vermelden dat zij het waarderen dat de nieuwe docentenfilm in de smaak viel. Mede dankzij het werk van IC-lid D. kennen wij onszelf daarom 25 punten toe.

Momenteel zijn jullie nog druk aan het speurtochten. Na het avondeten staan er nog een fantastisch kroegcollege en een al even zo fantastisch feest in Café Van Buuren op de planning. We hopen jullie natuurlijk allemaal daar te zien. Tot die tijd: hou je taai en drink genoeg.

Kusjes!

De IC

Dan, de puntennnn!

Het groepje met veruit de meeste puntenmutaties ooit voor een introgroepje op dag 1 eindigt ondanks de moeite toch als laatste in de ranking. Met een totaal van -11 zijn zij de hekkensluiter (hardlopers zijn doodlopers). Op plek 4 vinden we groepje 2, Van Pieken en van dalen. Een ander groepje dat ook genoeg pieken kende, is groepje 4. Hoewel zij gisteravond nog op een totaal van 83 punten stonden, zijn ze in het heetst van de strijd toch teruggezakt naar een totaal van 13 punten. De winnaar van dag 1 beschikt over een totaal van 45 punten. Bier Musketiers, van harte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *