Dag poepjes,

Met een bijna complete bezetting (afgezien van papa M. die zijn roes lag uit te slapen) reisden jullie gisterochtend af naar het eiland in de Waal. Want zoals het spreekwoord luidt: ’s avonds een vent, ’s ochtends in Veur-Lent. Na een stevige opwarming verzorgd door IC-lid S. chillden jullie er flink op los. Er werd gemediteerd met IC-lid J. en een groot aantal kindjes greep deze chillgelegenheid aan om eens lekker met het thuisfront te bellen, waar natuurlijk niemand zich voor hoefde te schamen!

Jullie sloten de middag af met het immer drukbezochte en oh zo interessante (voelt het cynisme van deze zin afdruipen) boekenproject in het Grotiusgebouw. Om het leed te verzachten konden jullie de keeltjes daarna smeren met een flinke kwak mayo tijdens de BBQ bij Café Piecken.

Daarna werden de pitchers tevoorschijn gehaald en was het tijd voor de enige echte Geschiedenis-introcantus, onder de praesidiale leiding van IC-leden T. en S. en natuurlijk met senior J. Met stralende glimlachjes op jullie gezichten zongen jullie de sterren van de hemel! Kandidaatsbestuurslid B. en zijn collega’s hadden het zwaar te verduren en ook aanhangers van een zekere korfbalvereniging hielden het niet droog.

De festiviteiten werden in Café Piecken voortgezet, met de nodige internationale uitdossingen. IC-lid S. die dit stukje schrijft ging al snel naar huis, maar als hij de foto’s in de groepsapp van de IC mag geloven, dan is het nog tot in de vroege uurtjes een leuke avond geweest. De IC zag dat het goed was.

Vandaag vertrekken jullie en masse naar Duitsland om daar de beest uit te gaan hangen. De IC wenst jullie daar natuurlijk heel veel plezier mee. EN VERGEET NIET OM FF NAAR FOXLANE TE GAAN KIJKEN. DIE JONGENS HEBBEN HET AL ZO ZWAAR DUS STEEK ZE EEN HART ONDER DE RIEM ALSJEBLIEFT!

Tot snel!

De IC

LA KLASSEMENTA

Er is weer met punten gestrooid alsof het pepernoten zijn! Maar: er kan nog steeds vanalles gebeuren. Het is nog geen maandag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *