Lieve kinders en mentoren,

Nondeju dat duurde lang! De IC had na al die dagen intro eenzelfde brakheidslevel als jullie allemaal bereikt en daarom liet het verschijnen van dit stukje net iets te lang op zich wachten. Maargoed, hier zijn we dan. Laten we snel terug in de tijd gaan. Naar woensdag om precies te zijn.

Ohja, bij de stadswandeling en de lunch bij de Camelot. Nadat jullie je eten hadden opgepeuzeld, gingen jullie op het voetbalveld de strijd aan tegen docenten. Overigens heeft het groepje van mama C. 30 punten verdiend omdat zij als enige groepje op tijd waren. We zijn wel heel trots dat alle 17 doelpunten tijdens de wedstrijd door de studenten zijn gemaakt, helaas wel 1 punt in de eigen goal.

In de avond stond eten bij Piecken en de kroegentocht op het programma. Jullie genoten met volle teugen van de kartonnen hamburgers en de plastieken worstjes, om nog maar te zwijgen over de overheerlijke al dente gebakken friet. Bij de kroegentocht voorzagen jullie de discovloer van Bar Ruygh van een nieuwe plakkerige biercoating. Daarnaast zongen jullie vieze liedjes op de Molenstraat. Dat samengenomen vormde een prima avond, als je het ons vraagt.

Op donderdag konden jullie uitbrakken in Veur-Lent. Na een kwartier lang een bijna dood vogeltje te hebben geïmiteerd onder leiding van IC-lid S. hadden jullie de tijd om je fysiek en mentaal voor te bereiden op het boekenproject dat die middag volgde. In de avond zongen jullie de sterren van de hemel op de GSV-avond. Om met de nodige clichés te spreken: De IC zag dat het goed was.

Vrijdagmiddag vertrokken jullie naar Duitsland om daar het hele introkunstje nog eens dunnetjes over te doen. Een aantal IC’ers ter plaatse konden in ieder geval melden dat dat aardig gelukt is. Jullie hebben ook over de grens de eer van jullie opleiding hooggehouden.

Op het moment van schrijven is het maandagmiddag en ligt IC-lid S. dit stukje te tikken in een ietwat onderuitgezakte positie. Die intro hakt er toch iedere keer weer in. Over een aantal uren mogen jullie in een bloedstollende strijd gaan bepalen wie er naar huis gaat als winnaar van het introklassement.

En passant wil de IC nog wel even vermelden: of je nou wint vanmiddag of niet, we zijn trots op jullie allemaal. Want jullie hebben van de intro weer een onvergetelijk feestje gemaakt.

Tot vanmiddag!

De IC

De puntentussenstand waarmee we de finale ingaan, staan inmiddels ook online!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *