Lief kroost en lieve ouders/verzorgers,

Dag twee is inmiddels geschiedenis. Na een denderend openingscollege en een zeer spannende GSV-campusspeurtocht, waarbij docent D. opgeschrikt werd door een hele stoot blote studenten in de gangen van het collegezalencomplex, trokken jullie en masse naar Park Brakkestein om jullie te laven aan honderden kilo’s merchandise.

Na jullie avondmaaltijd, waarbij papa B. zich bijna inschreef voor Carolus Magnus (B’vo), begaven jullie je naar Café Van Buren voor het immer gezellige Introgloriousfeest. De airco werkte dit jaar wederom net zo hard als de kont van Sinterklaas op een warme zomerdag. De IC was vanaf het drukbezochte rookterras getuige van menig kapotgescheurd mentorshirt. Daar moet wel bij vermeld worden dat het voornamelijk niet-letterenstudenten betrof, want ja, dat zijn sukkels.

Mama C. (mama sa mama saka boem ba) had er zin in en gooide haar vrouwelijk charmes in de strijd. IC-lid D. wil niet reageren voor onze camera. IC-leden D. en S. hadden het ogenschijnlijk zwaarder, daar zij op enkele momenten gedurende de avond niet de beschikking hadden over hun linkerschoen. Kandidaatsbestuurslid O. liet foto’s van z’n kat zien. Het was een rare avond. Laten we het er niet te lang meer over hebben.

Qua punten was gisteravond een ware achtbaan. Het stortregende pluspunten, wat resulteerde in een recordaantal mutaties.

Op dit moment staan jullie te kijken naar paaldansende vrouwen en opgepompte turnmannen in het sportcentrum. Geef je ogen goed de kost, want zometeen moet je hetzelfde kunstje zelf gaan doen. Vanavond zien we jullie, hopelijk lekker fris gedoucht, aan de dis bij verschillende ouderejaars. Wat betreft onze stapplannen: informatie daarover volgt in de Facebookgroep!

Liefdevolle, doch afstandelijke knuffels,

De IC

PIPAPUNTENTUSSENSTAND

Ter compensatie voor de blootstelling aan al het bloot krijgt docent D. 100 pluspunten, net als Doctor F. Van Buren gaat 3001 punt in de min. Verder zijn de cijfers achter de komma weer terug van weggeweest. Gezakt naar de laatste plaats is groepje 2, terwijl groepje 1 eindelijk uit de min geklommen is. Met een totaal van 603 punten zijn zij zelfs gestegen naar de eerste plaats!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *