Dag kinders, pappies en mammies!

Met het openingscollege begon gisteren de eerste volle dag van de introductie. Met hier en daar nog wat pils in de oogjes, maar met een grote opkomst, woonden jullie met grote interesse jullie eerste kennismaking met het collegeleven bij. De campusdag werd voortgezet met een spetterende GSV-speurtocht. Het klapstuk, de jaarlijks zeer succesvolle kledingslang, was ook dit jaar weer hofleverancier voor de nodige awkwardness die de intro behoort te hebben. Verder is het enthousiasme van mama M. wel noemenswaardig te noemen en is ook de dedication van mama L. niet onopgemerkt gebleven. Na dit stukje fysieke bonding naar de mensen toe was er de even zo ongemakkelijke groepsfoto. Jullie trokken op doortocht naar Park Brakkestein, waar de gratis bijbels en brandweermokken wederom niet aan te slepen waren. Vooral het kraampje van De Bond Tegen Vloeken (verdomme) werd erg gewaardeerd door IC-lid T. Professor Doctor W. – No Mercy – van M. bracht, ware hij een echt conferencier, in theaterzaal C. een ontzettend inspirerend college ten gehore. Mama W. werd aangeraden haar propedeuse nogmaals te gaan halen. Met de motiverende woorden van No Mercy M. nog in het achterhoofd, besloten we allen af te gaan dansen in de pizza-oven van Nijmegen: Café van Buren. Helaas was de airco aldaar even productief als een luiaard op z’n vrije zondag en weet de DJ na al die jaren nog steeds niet wat goede muziek is.  Kindje S. ontpopte zich tot fashion-influencer en zette een trend met zijn croptop. Jullie waaierden uit over de de gehele binnenstad om menig kroeg onveilig te maken. Het slotakkoord van Zanger K. was voor IC-lid S. het teken om zijn laatste dansje van de avond te gaan wagen in Café het mandje met DJ Pillow. (ofwel, de IC ging naar bed).

Met het sportzweet nog in jullie okseltjes (en onze koekjes achter jullie huig) kunnen jullie vanavond aanschuiven aan de eettafels van jullie toekomstige medestudenten. Waar in de oudste stad van Nederland we de avond vervolgens afsluiten, blijft nog even in het opgewis. Houd de Facebookgroep goed in de gaten!

Heb een mooie sportdag en onthoud: “als je niet scoort dan scoor je niet”

Groetsels,

De IC.

 

Los Klassementosss!

De minpunten gaan hard vandaag. Met name groepje 1 moet er wat harder aan gaan trekken (en ook aan hun positie in het klassement). Verder wil de IC even benadrukken dat nekklemmen in de TKB geen punten opleveren (papa M. wees gewaarschuwd!). Ook schuttingtaal gebruikt jegens de IC wordt niet op prijs gesteld. En gewaarschuwd kindje telt immers voor 38!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *