Lieve kinders en zeer verantwoordelijke laiverds,

Gisteren was daar eindelijk het moment waar de gemiddelde geschiedenisstudent het allermeest naar uit kijkt (ha ha): de sportdag. Met frisse blikken dan wel muffe sokken meldde iedereen zich bij het sportcentrum en kon het “feest” beginnen. (Overduidelijk dat IC-lid G heeft geholpen bij dit stukje aangezien alle sporttermen belachelijk gemaakt worden). Er werd geklauterd, gespind, sensueel gepaaldanst maar bovenal ge-detoxt. De IC zat op uitkijkpunt Sportcafé te detoxen onder het genot van een biertje en ferme hotdog en heeft wat mooie dingen gezien. Zo zette kindje D. van groepje Keizer Karel naar de Klote zijn eigen welzijn en dat van zijn enkel op het spel om zijn groepje naar de overwinning op het hockeyveld te helpen. Gelukkig werd hij onder kundige begeleiding van papa S en mama C naar de EHBO gebracht en is hij inmiddels weer op de been. Kindje G. had helaas minder geluk. IC-lid B. trad gelukkig heldhaftig op en gooide haar over zijn schouder, op welke manier hij haar safe and sound bij de hulpposten kreeg.

Ondanks de koekjes van de IC waren jullie allemaal toch wel uitgehongerd na de sportdag en werd het tijd om de maagjes goed te vullen. Daar kwamen de ouderejaars van geschiedenis in beeld. Van linzensoep tot hamburgers: allerlei culinaire hoogstandjes passeerden de revue. Papa M. maakte maar liefst 12 stukken vlees soldaat, onder geschokt toezien van IC lid S.

Helaas scoorde elk groepje minpunten door niet of te laat bij de Shamrock te verschijnen. Behalve kindje E. van groepje 1: zij was er wel en verdiende 30 pluspunten voor haar groepje. Door de matige opkomst werd de IC gedwongen maatregelen te nemen en het feestje in Van Rhijn voort te zetten. Daar werd gedanst, gesjanst, maar over het algemeen vooral punten gescoord. Zelfs de oud-IC was trots. Groepje 4 verdiende punten door zonder shirt in de vensterbank van de kroeg te staan, en ‘stap voor stap’ werd aangevraagd: het favo-nummer van IC-lid S. Bovendien werden voor het eerst punten met decimalen uitgedeeld. De IC was trots.

Momenteel staan jullie allemaal fris en fruitig de rijke Nijmeegse cultuur te aanschouwen. Wij wachten op jullie met kroketjes en brie.

Tot zo mopjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *