Lieve introkinders en parents,

Het was ons het dagje wel, poehpoeh. Terwijl wij in het Sportcafé van onze welverdiende rust zaten te genieten, gooiden jullie de heupjes los bij het BOMmen. Na deze gezamenlijke warming-up, verspreidden jullie je over het sportcentrum, om jullie je van je beste kant te laten zien en om mensen van andere opleidingen kapot te maken. IC-lid P. genoot met volle teugen toen hij zag dat het groepje van mama C. een groepje van Rechten (gadver) versloeg bij het voetbal, +30 hiervoor.

 

Toen jullie detoxdag ten einde kwam, begon de tox-avond. Jullie vertoefden bij verscheidene studenten, jong en oud, waar jullie genoten van de culinaire hoog- en/of laagstandjes. Wij hopen dat er niemand ziek is geworden, althans, van het eten dan. Ondertussen had de IC het ook gezellig. Misschien wel iets te gezellig. Mede dankzij de ondefinieerbare fles drank van IC-lid D., zitten wij nu met slechts de helft van de IC bij de Camelot (meer eten voor ons, maar ook -50 voor ons). Over minpunten gesproken, de politie krijgt van ons ook nog -1000 vanwege onnodige boetes uitdelen aan IC-lid T.

 

Wij zijn erg trots dat de VOC-mentaliteit nog heerst onder de aanstaande eerstejaars. De specerijen van de Fuik werden sterk gekoloniseerd. Vanavond is de rest van de stad aan de beurt bij de kroegentocht. Voor hen die de verstandige keuze hebben gemaakt om zich niet te vergiftigen met goddeloze geneugten, hulde. Zij hebben zojuist fris en fruitig wél kunnen genieten van een leerzame, inspirerende, liefdevolle stadswandeling.

 

We zien jullie straks weer bij het docent-studentvoetbal!

 

Liefs, de helft van de IC.

 

En dan nu….. de punten!!

Ondanks dat het deze week lekker weer is, stormde het gisteren in de punten. Zo heeft de Boston Beer Party 112 punten gekregen voor het winnen van de sportdag, jullie hebben ons trots gemaakt. Andere groepen blonken meer uit in het nachtleven. Neem bijvoorbeeld papa S. die ons territorium in de Fuik met verve wist te verdedigen (+90 voor het intimideren van gespuis). IC-lid W. heeft overigens een onbekend aantal minpunten gekregen omdat ze vrijwel niks heeft meegekregen van de avond. De mooie verhalen in deze recap blijven daarom uit, maar het staat jullie vrij om de verhalen met elkaar en de IC te delen.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *