Groepje 5: Myrthe, David, Yara en Koen

David

Onze favoriete tokkie uit de Achterhoek. Master of the memes, vol duistere humor, is altijd in voor gewaagde grappen. Zelf zegt hij verantwoordelijkheidsgevoel te hebben, dit zullen we tijdens de intro op de proef stellen. Voor zowel onzin als serieuze gesprekken kan je bij deze mysterieuze man terecht. Ook al is deze man soms levensmoe, je wordt van David nog levensmoe. Zijn sportiviteit, David gooit af en toe nog wel eens een balletje bij Skunk, en energie zorgen altijd voor een vrolijke boost, hij zal op de sportdag eens laten zien hoe dat moet. Toch is David vooral iemand die ’s nachts tot leven komt, je zal daarom tot in de vroegste uurtjes op hem kunnen rekenen.

Myrthe 

Net als David komt ze uit het prachtige Twente. Dit feestbeest is vaak fysiek aanwezig, maar met haar gedachten nog in de kroeg. Vaak meerdere avonden in de week is ze in de stad te vinden om haar dansmoves te verbeteren. Ook is Myrthe veel te vinden in het Radboud Sportcentrum, waar ze niet weg te slaan is op de tennisbaan (haha, snap je?). Toernooien en andere festiviteiten organiseren bij tennisvereniging Slow houdt haar van de straat, net als een lekker dutje in de middag na een zware dag colleges. Daarnaast heeft Myrthe een ontzettend grote passie voor kaas, dit is dan ook een van de redenen waarom ze tijdens de intro op tijd uit bed zal komen.

Koen 

Koen is onze dancingqueen uit het prachtige Limburgland, het hol Horst genaamd om precies te zijn. Niks maakt Koen zo wild als het keihard meeblèren en zingen van jaren ’80 hitjes of het praten over de Kardashians. Maar Koen is veel meer dan alleen deze gekke party animal. Als er iemand in deze groep idioten (grapje we zijn echt wel leuk hoor) een goed verantwoordelijkheidsgevoel heeft en goed advies kan geven, is dat onze Koen wel. Behalve als ABBA opstaat, laat hem dan maar even met rust. Ook voor advies over hoe je je eerste studiejaar zonder kleerscheuren doorkomt, raden wij aan om op deze jongen zijn deur te kloppen, aangezien jullie andere ouders pas net na heel wat bloed, zweet en tranen hun propedeuse hebben mogen vieren.  

Yara 

En dan jullie laatste (en ook leukste volgens haarzelf maar de meningen zijn verdeeld) ouderfiguur tijdens de leukste (hierover zijn de meningen niet verdeeld) week van het hele jaar. Een erg slecht voorbeeld uit het pittoreske Heerhugowaard. Met deze meid kan je altijd rekenen op een erg gezellig, wellicht escalerend, feestje. Wees hierbij wel gewaarschuwd voor je longen en lever. Je moet wellicht tijdens een gesprek een beetje de vele stopwoordjes van Yara negeren (het zijn er namelijk oprecht best wel veel, love it niet zo). Yara haar favoriete bezigheid is, om eerlijk te zijn , helemaal niks doen, niks slecht aan 3 dagen lang in je bed liggen weg te rotten, toch? Maar als ze dan toch eens uit haar bed is gerold, staat het gaan naar colleges vaak jammer genoeg op de planning. Wederom neem geen voorbeeld aan Yara, behalve op het gebied van ouderwetse gezelligheid.