Groepje 4: Rob, Isabel en Sam

Hieronder stellen de mentorouders van groepje 4 zich voor:

Sam

Sam Ockhuijsen is 22 jaar en gaat in september zijn vierde jaar in. Binnen de studie is hij beter bekend als Okkie, dus raak niet in de war als iedereen hem opeens anders noemt. Als geboren Nijmegenaar kan Sam jullie veel vertellen over de mooie stad waar jullie gaan studeren. Zijn favoriete historische periode is de twintigste eeuw. Zijn hobby’s zijn wandelen en voetballen, maar vooral naar sport kijken is hij erg goed in. Verder werkt hij in het weekend in een groothandel om de studie en zijn hobby’s te kunnen bekostigen. Als hij niet aan het studeren of aan het werk is, maakt hij graag tijd voor activiteiten met zijn vrienden of om met zijn twee katten te spelen. Ook vindt hij het leuk om af en toe een feestje mee te pakken en een drankje te drinken in de stad en daar mee te zingen met alle slechte muziek die voorbij komt. Verder hoopt hij dat hij er voor jou een leuke introductieweek van kan maken.

 

Rob

Naast Sam, zal Rob Baggermans lid worden van je nieuwe familie. Hij is een negentienjarige, nuchtere – maar met alcohol, minder nuchtere – Brabander, die niet vies is van een feestje of van een flauwe grap. De interesse van deze aankomende tweedejaars vooral gericht op politieke geschiedenis in de vroegmoderne tijd. In zijn vrije tijd is Rob vooral te vinden op terrasjes met een (kaart)spel en een drankje. Ook uitgaan valt bij hem goed in de smaak. Naast Nederlandstalige hits houdt Rob van dancehall, EDM en reggaeton. Wanneer de bodem van zijn portemonnee in zicht raakt (maar vaak al eerder) gaat hij werken in een Gemertse supermarkt. Deze roddelkoning zal tijdens jouw intro zijn zintuigen inzetten om er een vlekkeloze week van te maken. Hij heeft onder het motto ‘slapen kun je als je dood bent’ zin om er met jou een geweldige week van te maken!

Isabel

Last but not least, willen we je voorstellen aan Isabel. De enige vrouw in het gezelschap zal er zijn voor de nodige dosis moeder liefde en zorgen voor een hoop gezelligheid. De twintigjarige Utrechtse, woont inmiddels twee jaar in Nijmegen en zal je goed wegwijs kunnen maken in de stad. Na de zomer zal ze beginnen aan haar tweede jaar en hoopt ze zich wat meer te kunnen verdiepen in cultuurgeschiedenis. Naast dat, zul je haar ook vaak in alle leuke kroegen die Nijmegen rijk is kunnen vinden, want helemaal losgaan op oude hitjes is wat ze het liefste doet. Daarnaast is ze dol op honden en katten, dus pas op voor eventuele knuffel-pauzes, wanneer je tijdens de intro ergens naar toe onderweg bent.