Groepje 3: Wieke, Chayenne, Pim en Stef

Hieronder stellen de mentorouders van groepje 3 zich voor:

 

Wieke

De hoofdmentormama is Wieke (van de molen), ook wel Oui’Que. De IC acht haar capabel genoeg om het hoofdaanspreekpunt te zijn. Hoewel de ouders allemaal gelijk zijn en er dus geen echte leider is, is Wieke wel erg trots op deze benaming vanuit de IC, dus daarom houden we het toch aan. Wieke houdt van flamingo’s, confetti en FeestDJRuud (RIP). Als jullie Wieke een trotse mama willen maken, doen jullie natuurlijk bij de verkleedfeestjes jullie uiterste best om in jullie beste outfit te verschijnen, maar hier zullen we later meer over vertellen.

 

Stef

Stef Stuntpiloot is onze bijna-hoofdmentorpapa, met nadruk op ‘bijna’ want hoofdmentor is Wieke al. Stef is onze Tukker, zodoende besteden we ook aandacht aan multiculturaliteit. Mocht je problemen hebben met het verstaan van Stef, kun je natuurlijk altijd aan de rest van ons vragen of we je kunnen helpen met vertalen. Mocht je nog grote levensvragen hebben, stel ze gerust aan hem, want lullen dat kan hij. Of het waar is wat hij zegt is nog de vraag, maar hij zegt in ieder geval iets. Tevens is hij samen met Wieke al de trotse eigenaar van een Propedeuse, maar hoe dat kan is ons nog een raadsel. Zijn nachten zijn vaak kort, zijn ontbijt, lunch en avondeten bestaan uit koffie en zijn bloed bevat meer alcohol dan een slijterij.

 

Chayenne

Chayenne (fonetisch: Sjejen) of Cayenne Peper want de meid heeft pit. Sjejen is heel klein maar wel fijn. Ze komt uit Gangstervoort dus als je op een of andere manier problemen tijdens de intro krijgt kan Sjejen het altijd voor je opnemen. Maar naast dat ze een stoere meid is, is ze ook een lieve mama. Ze heeft een vlotte bek en maakt dus graag een praatje. Chayenne kent de stad op haar duimpje, wat handig is aangezien de intropapa’s geen kaarten kunnen lezen, capabiliteit is een keuze.

 

Pim

Pim is Mip, en dat houden we er in. Mip komt uit Vinkel en weet dus als geen ander hoe het is vanuit een gat naar een grote stad als Nijmegen te verhuizen. Mip is ongecompliceerd dus je zult hem niet vaak horen mipperen. Mocht je deze introweek willen gebruiken om te leren boeren, dan moet je niet bij Mip (en Wieke) zijn, want dat kan hij niet. Wel gek want hij komt wel uit een boerendorp, maar daar gaan we verder niet op in. Iedereen heeft zijn imperfecties.