Groepje 2: Marloes, Dionne, Matti en Milan

De mentorouders van groepje 1 stellen zich hieronder voor:

 

 

Milan van Keulen

Hallo allemaal! Zoals dit kopje al aangeeft heet ik Milan en ik ben met mijn 23 jaar praktisch de opa van dit stelletje ongeregeld. Dit is ook de reden waarom ik vaak in pak te zien ben en graag pijp rook. Maar denk niet dat dit mij een hipster maakt! Ik was al oldschool voordat oldschool nieuw werd. Mijn hobby’s zijn voornamelijk van het soort waarin veel beweging niet een vereiste is: gamen, lezen en schrijven bijvoorbeeld, maar ik ben ook een waar kampioen luieren in een hangmat. Dit doe ik natuurlijk om mijn energie op te sparen voor een glorieuze introweek onder het motto ‘party hard, sleep never’ (doet dit maar niet, trouwens. Het is erg vermoeiend en loopt zelden goed af). Een Brabander door en door, hou ik van goed drinken, goed eten en goed lachen. Ik kijk er naar uit om alle drie te doen met jullie kindertjes tijdens de intro week!

 

 

Marloes Grandiek

 

Hey! Mijn naam is Marloes, en met mijn 20 jaar ben ik de jongste ouder in dit groepje. Ik ben geboren en getogen in de prachtige stad Weert. Schrik niet van m’n Limburgse kant. Ik heb namelijk ook nog een Brabantse!

Ik ben een echte creabea en ik hou van de natuur. Mijn creativiteit is terug te zien in de vreselijk gefotoshopte groepsfoto. Verder kamp ik met een zware netflix verslaving en zijn m’n eetgewoontes niet bepaald gezond te noemen. Gelukkig compenseer ik deze slechte gewoontes door andere minder gezonde gewoontes, AKA alcohol, te laten. Ik ben al gek zat, daar hoeft geen alcohol nog bovenop!

Ik kijk er naar uit jullie allemaal te ontmoeten en hoop jullie vol energie te zien bij de start van de introweek 2018!

 

 

 

Matti Smit

Hoi, ik ben Matti en ik ben 21 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in Leiden, en bezit dus de nodige hoeveelheid Leidse botheid en groffe humor. Naast dat ik een botte Leidenaar ben voel ik me natuurlijk ook ontzettend Nijmeegs, ik ben niet voor niets gaan studeren in deze mooi stad!
Ik ben een sportief persoon, houd ook van de natuur en heb brede interesses waaronder cultuur, techniek en politiek. Ook houd ik van een drankje op zijn tijd en van gezelligheid.
Ik ben verder 2m+ lang, dus als jullie ooit de groep kwijtraken tijdens de introweek moeten jullie maar gewoon naar mij zoeken;)
Ik kijk er naar uit jullie allemaal te ontmoeten komende introweek, tot dan!

 

 

Dionne Wilbrink

 

Hoi lieve kinders, mijn naam is Dionne en ik ben 22 jaar. Jullie gaan me de intro week zeker nog beter leren kennen, maar ik zal vast eerst wat over mezelf vertellen. Ik ben geboren en getogen in het mooie Brabant. Na de middelbare school heb ik Eindhoven voor Nijmegen verruild. Na twee jaar rechten gestudeerd te hebben, kwam ik eindelijk bij zinnen en ben ik geschiedenis gaan studeren. Nu, inmiddels alweer een jaar verder, is het mijn beurt om jullie de mooie stad en de geweldige studie te laten zien.

Ik ben een echte filmfanaticus en ik doe dan ook niets liever dan naar de bioscoop gaan. Daarnaast ben ik dol op een drankje in de kroeg maar ik ben ook altijd te porren voor een meer sophisticated dagje cultuursnuiven, zoals een museum bezoeken of een goede voorstelling in het theater bekijken.

Maar genoeg over mij, ik kijk er naar uit om jullie ook allemaal te leren kennen tijdens de introweek. Ik heb er in ieder geval al heel veel zin in en ik hoop jullie ook!